Kalender / arkiv

Udstillinger, aktiviteter og arkiv:

Foredrag m/Anne Brodersen

mandag d. 24. februar kl. 19 - gratis adgang

I forbindelse med Anne Brodersens udstilling ”TRO OG MYTE” holder kunstneren foredrag om sine værker, inspirationer og arbejdsmetoder mandag d. 24. februar 2020 kl. 19.

Galleriet byder på kaffe/the mv. Gratis adgang -alle er velkomne.

Anne Brodersen er medlem af BKF og uddannet billedvæver fra Kunsthåndværkerskolen i 1970 og har siden deltaget i et hav af udstilllinger på museer og gallerier i ind- og udland, bla Trapholt og Kirsten Kjærs Museum i Nordjylland. Ligeledes er Anne kommet gennem nåleøjet til den censurerede Kunstnernes Sommerudstilling i Tistrup hele 3 gange.

Om værkerne fortæller Anne Brodersen: ”Billederne er skabt med inspiration fra shamanisme – teosofi – græsk mytologi – asatro – islam – tibetansk buddhisme – zen buddisme – hinduisme – daoisme og kristendom. På rejser har jeg fotograferet og fornemmet stemninger. Jeg har læst bøger og hørt foredrag om enmerne og formet alle disse indtryk til udtryk.”

Med en baggrund som billedvæver er den tekstile struktur vigtig for Anne, som benytter sig af en form for collage teknik. Materialerne er håndlavet papir, tryk og broderi samt akvarel, kridt og små fundne objekter.

Det er også blevet til mange studierejser, undervisningsjob på håndarbejdsskoler samt udsmykningsopgaver i kirker, amter og kommuner.

Adresse: Torupvejen 156, Torup, 3390 Hundested

Til foredraget er der adgang via udvendig kældertrappe, da det er udenfor Brugsens åbningstid.

Kunstnerens hjemmeside

Handicapadgang


Tilbage til kalender