Kalender / arkiv

Udstillinger, aktiviteter og arkiv:

2 fotoudstillinger i én

11. juli - 9. august 2020. HIMMELSTORM af Birgitta Steen. INDTRYK AF GLÆDE af Edith Herand, Lone Karin Hansen, Henrik Hansen, Jens Dejgaard Jensen, John Petersen, Jørgen Peder Jensen, Kenneth Sommer, Niels Nørregaard, Peer Hansen, Peder Brødsted Pedersen

Fest(ival) og glæde - på fotografi

11. juli åbner Kældergalleriet i Torup nr. 2 af i alt 3 perioder med fotografi i sommeren 2020.

Denne gang bliver galleriet propfuldt med hele 11 udstilleres værker.

Udstillingen er opdelt i to afdelinger - med hvert sit tema.

På åbningsdagen 11. juli kl. 11-13 kan man møde en del af udstillerne og galleriet byder indenfor, dog med maximum 20 personer fordelt i rummene ad gangen.

Udstillingsperiode: 11. juli - 9. august

HIMMELSTORM - er titlen på fotoudstillingen af BIRGITTA STEEN. I år skulle musikfestivalen Himmelstorm i Torup have holdt 10 års jubilæum. Kældergalleriet inviterede derfor Birgitta Steen til at udstille. Nu er festivalen aflyst, men musikken og fællesskabet lever i allerhøjeste grad i Birgittas fotos. Hun har haft kameraet med sig og fotograferet festivalen gennem alle årene. Derfor kan publikum glæde sig til at opleve Birgittas blik på festivalen - og glæde sig til næste år, hvor Himmelstorm forhåbentlig genopstår. Birgitta Steen er oprindeligt uddannet fotograf i Sverige og har senere blandt andet arbejdet som presse- og reportagefotograf for Polfoto fra 1990'erne. Som erfaren, anerkendt kunstner, illustrator og underviser m.v. har Birgitta Steen igennem tiden desuden arbejdet med en bred vifte af udtryksformer ligesom hun har været meget udstillingsaktiv. Kældergalleriet har også mange gange haft fornøjelsen af at vise værker af Birgitta Steen, der er bosat i Torup. Birgitta Steen er medlem af Halsnæs Fotoklub.
Læs meget mere om Birgitta Steen på www.basz.dk.

INDTRYK AF GLÆDE - er titlen på den afdeling af Kældergalleriet, som 10 FOTOGRAFER fra HALSNÆS FOTOKLUB står bag. Fotograferne har samlet set en bred udstillingserfaring fra tidligere sammenhænge. Eksempelvis har næsten alle udstillet på censurerede udstillinger i fotosammenslutningerne Region Nord og Selskabet for Dansk fotografi. Af gruppeudstillinger kan nævnes Helsinge Bibliotek og en årlig klubudstilling i Frederikssund. Enkelte af fotograferne har fået antaget billeder på den censurerede forårsudstilling i Hillerød under Hillerød Kunstdage. Også udlandet – Berlin, Oslo, Landskrona og Rapla County i Estland har haft glæde af nogle af udstillernes billeder. På udstillingen vil man kunne læse mere om den enkelte udstiller. Halsnæs Fotoklub hjemmeside er tilgængelig med flere oplysninger om den yderst aktive klub, der holder til i Frederiksværk: http://www.hfkfoto.dk

De 10 UDSTILLERE fra HALSNÆS FOTOKLUB: Edith Herand, Lone Karin Hansen, Henrik Hansen, Jens Dejgaard Jensen, John Petersen, Jørgen Peder Jensen, Kenneth Sommer, Niels Nørregaard, Peer Hansen, Peder Brødsted Pedersen.


Tilbage til kalender