Kalender / arkiv

Udstillinger, aktiviteter og arkiv:

Blik for det Skønne

19. september - 7. november 2020. Kirsten Møller udstiller akvarel

Pressemeddelelse

'Blik for det Skønne'

Fernisering lørdag d. 19. september 2020 kl. 11-13.

Kirsten Møller bor og arbejder i Hundested. Billeder, kunst og det AT SE har været en vigtig del af Kirsten Møllers virke igennem et langt liv. Hun arbejdede i mange år professionelt som billedkunstlærer, faginspektør og som leder af Københavns Billedskole. Efter pensioneringen er Kirsten fortsat med både at male og undervise. Desuden er hun aktiv i det lokale kulturliv, f.eks. By og Land og Billedkunstrådet. Kirsten Møller er en flittig udstiller af sin kunst med udstillinger i bl.a. i Fals Hus i Åbenrå, på Bovbjerg Fyr, på Kunstmesser og i lokale gallerier, bl.a. X-Porten.

Kirsten Møller har valgt akvarellen som sit primære medie. Hun er glad for den hurtige og koncentrerede proces som akvarelteknikken kræver. Hun elsker overraskelserne: Vandets bevægelse og tørren i solen. Pigmenternes blanden sig. Det levende udtryk. Rent praktisk fylder materialerne til akvarel næsten ingenting. De er lette at tage med på Hundested Bedding, til en strand, en have eller med på rejser. Her i Halsnæs finder Kirsten Møller mange skønne motiver. De er overalt når man kan SE. Kirsten Møller maler i en naturalistisk stil. Hun fastholder 'det smukke' i en fisk, en sten, et portræt eller et landskab. Ind imellem får farverne frit spil i ornamenter eller fantasifulde udtryk.

Kursus: Kirsten videregiver sine akvarelerfaringer på et kursus i udstillingen søndag d. 4. oktober. Kurset er for begyndere - og øvede der søger akvarelinspiration. Se mere på denne hjemmeside under særskilt opslag. 

Kirsten Møller er til stede under ferniseringen d. 19. september.
(Bemærk Corona retningslinier tillader max. 20 personer fordelt i lokalerne ad gangen.)


Tilbage til kalender