Kalender / arkiv

Udstillinger, aktiviteter og arkiv:

Halsnæs Åbne Atelierdøre i Kældergalleriet

Nyd udstillingen 'Hverdagsikoner' i Kældergalleriet d. 7. og 8. august kl. 8-17

Det er Sonia Marini og Annette Mahoney der udstiller.

SONIA MARINI kommer oprindelig fra Slovenien, men måtte som lille flygte med familien og kom efter 5 år i italienske flygtningelejre til Lynæs/Hundested i 1961. Her fik den lokale natur, det nære samfund og venskaber stor betydning. Sonias malerier tager udgangspunkt i sindstilstande og personlige relationer, en engageret fordybelse i hendes medmennesker. Sonia arbejder med akvarel, oliekridt og collage.

ANNETTE MAHONEY er inspireret af Bauhaus-bevægelsen og 60-ernes plakater og pladecovers. Værkerne er bygget op over stramme grafiske streger med vægt på farver og former. Hvert billede bygger på en personlig historie. Selvom Annette kun har malet i 4 år, har hun, udover Danmark, allerede udstillet i England, Los Angeles, Italien og Sverige.

Kældergalleriet, Torupvejen 156, 3390 Hundested

Udstillingen kan i øvrigt ses i Brugsens åbningstid t.o.m. d 5. september:

Mandag-torsdag kl. 8-18

Fredag kl. 8-19

Lørdag og søndag kl. 8-17


Tilbage til kalender