Kalender / arkiv

Udstillinger, aktiviteter og arkiv:

Udstilling med Sonia Marini og Annette Mahoney

10. juli - 5. september

'Hverdagsikoner'

Lørdag d 10. juli 2021 kl. 11-13 er der fernisering på en ny udstilling i Kældergalleriet under Brugsen i Torup. Det er Sonia Marini og Annette Mahoney der udstiller.

Sonia Marini kommer oprindelig fra Slovenien, men måtte som lille flygte med familien og kom efter 5 år i italienske flygtningelejre til Lynæs/Hundested i 1961. Her fik den lokale natur, det nære samfund og venskaber stor betydning. Sonias malerier tager udgangspunkt i sindstilstande og personlige relationer, en engageret fordybelse i hendes medmennesker. Sonia arbejder med akvarel, oliekridt og collage.

Annette Mahoney er inspireret af Bauhaus-bevægelsen og 60-ernes plakater og pladecovers. Værkerne er bygget op over stramme grafiske streger med vægt på farver og former. Hvert billede bygger på en personlig historie. Selvom Annette kun har malet i 4 år, har hun, udover Danmark, allerede udstillet i England, Los Angeles, Italien og Sverige.

Kældergalleriet

Torupvejen 156, 3390 Hundested

Udstillingen kan ses i Brugsens åbningstid indtil d 5. september:

Mandag-torsdag kl. 8-18

Fredag kl. 8-19

Lørdag og søndag kl. 8-17

(OPDATERES)


Tilbage til kalender