Kalender / arkiv

Udstillinger, aktiviteter og arkiv:

Maleri og Træskulptur

Udstilling af Niels Peter Borgen og Jette Holthe. 11. november 2023 - 6. januar 2024.

Holthe og Borgen i Kældergalleriet.

Lørdag d. 11.nov. kl. 11 - 13 holder Kældergalleriet - under Brugsen i Torup fernisering på udstillingen “Maleri og Træskulptur”.

JETTE HOLTHE bor i Hundested, hvor hun også har sit værksted. Her arbejder hun dagligt med at få sine livlige fantasier og drømme omformet til et kunstnerisk udtryk vha acrylfarver på lærred. Her finder vi blandt andet frakker der flyver ved hjælp af balloner samt finurlige portrætter, hvor humoren prioriteres højt.

NIELS PETER BORGEN har indrettet værksted og galleri i sit selvbyggede ler- og halmhus i Odsherred. Niels Peter har tidligere stået bag design og byggeri af de jorddækkede kuppelhuse i Økosamfundet Dyssekilde, hvor han også har boet. Det organiske formsprog går igen i alt hvad Niels Peter arbejder med, således også træskulpturerne. Her fascineres han af former og strukturer i knudrede træstykker og her søges en balance mellem træets egne rå strukturer og de afrundede og bløde flader, - som også skal føles rare at berøre.

Åbningstider mandag - fredag kl. 9-18. Lørdag kl. 8-14. Søndag lukket.

Sidste udstillingsdag lørdag d. 6. januar 2024

Adresse Torupvejen 156, 3390 Hundested


Tilbage til kalender