For udstillere

(Første version) Overvejer du at udstille i Kældergalleriet - under Brugsen i Torup? Læs med her:

Vi modtager løbende henvendelser ang. udstillinger.

Galleriet er på 80 m2. Man betaler 1200 kr. for at udstille (varighed 1-2 måneder, afhængig af sæson). Derudover kræves medlemsskab af foreningen Kunst i Torup, der pt. koster 100 kr. årligt (læs om indmeldelse under menuen 'FORENINGEN).

Åbningstiderne er gode (som Brugsens).

Vi designer og trykker plakater samt udformer pressemeddelelsen i samarbejde med udstilleren. Vi reklamerer på Kældergalleriet - under Brugsen i Torups Facebookside, Kultunaut m.v. og ophænger plakater i lokalområdet.
Vi hjælper med det praktiske, hvis det er ønsket. Det er muligt at låne podier. Vi har glas, skåle, fade, vaser mv.

Indkøb lokalt i Brugsen påskønnes.

Det er muligt at arrangere workshops eller foredrag i udstillingsperioden efter aftale (vi har stole og borde, der kan benyttes) - det er dejligt med et levende galleri.

Kontakt os for at få nærmere detaljer og se aktuel kontrakt.

se Tegning af Kældergalleriet

Vil du udstille, eller har du spørgsmål, er du velkommen til at sende en mail til info@kunstitorup.dk med 5 fotos af værker, dit kunstneriske CV - og et par ord om, hvorfor du gerne vil udstille i Kældergalleriet.

Facebooksiden finder du information om aktuelle udstillinger fra marts 2015 og senere. Udstillinger 2005 og frem lægges efterhånden op på denne hjemmeside i menuen 'Kalender/arkiv'.